Grävarbeten med kvalitet och hållbarhet i fokus

Till vår hjälp har vi en modern maskinpark, stor erfarenhet, rätt kompetens och resurser.

Husgrunder

Är bland de viktigaste komponenterna för ett lyckat byggprojekt. Den ska vara tillräckligt väl anlagd för att orka bära upp vikten av din bostad. Därför är det väldigt viktigt att förarbetet är väl genomfört. Vi tar hand om allt markarbete inför anläggning av husgrunder.

Dränering

Att dränera runt huset är viktigt för husets livslängd och för att undvika fukt. Det är viktigt med rätt och ett väl fungerade fuktskydd för ditt hus. Vi är certifierade hos Isodrän för att du som kund ska känna dig säker på att du får ett korrekt och väl fungerande fuktskydd.

Avlopp / minireningsverk

Den som anlägger avlopp ska utföra ett fackmässigt arbete och ska ha tillräckliga kunskaper för arbetet. Med omfattande utbildningar och erfarenhet inom avlopp är vi diplomerade enligt ME för enskilda avlopp och kan på bästa sätt hjälper dig skapa en optimal avloppsanläggning med en korrekt placering.

Poolgrävning

Vi utför grävning och markarbeten för alla sorters pooler. Vi hjälper även till med sten och plattläggning runt er färdiga pool.

Sten- och bergspräckning

Att spräcka sten eller berg är ett utmärkt val i tätbebyggda områden eller där det är känsligt för vibrationer. Genom att spräcka sten och berg behövs det oftast inte besiktningar av kringliggande fastigheter.

Tomtplanering

Med lång erfarenhet av tomtplaneringar hjälper vi er efter era förutsättningar att få till en lyckad tomt. Vi hjälper er med planering av eran tomt så som plattläggning, murar, gångar och grönytor

Transport

Vi säljer och transporterar bland annat grus, sand, jord, fyllnadsmassor och maskinflytt.

UTFÖRDA ARBETEN

sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park
sjogestad-masin-park

Utförda arbeten

Följ oss på sociala medier för inspiration.

Följ oss gärna i våra kanaler på sociala medier. Här delar vi upplevelser från spännande och intressanta projekt som vi genomför. Du kan också kontakta oss smidigt på Facebook via Messenger om du har några frågor om ditt nästa grävprojekt.

Genom att följa oss i våra sociala kanaler, gilla, kommentera och dela våra inlägg så hjälper du dina vänner att hitta deras nästa entreprenadföretag. Du kan också tagga oss med @sjogestadentreprenad om du vill dela med dig av något.