Om Sjögestad entreprenad

Vi utför mark-och anläggningstjänster samt grävtjänster med kvalitet och hållbarhet i fokus.

Vi är ett entreprenadföretag baserat i Sjögestad och som verkar inom hela Östergötland. Vi erbjuder mark-, anläggnings- och grävtjänster. Både som fristående entreprenörer och som underleverantörer. Då vi har mycket samarbeten med andra yrkesgrupper, kan vi leverera en bra helhetslösning för just ditt projekt.

Till vår hjälp har vi en välutrustad och modern maskinpark med olika typer av maskiner och tillbehör. Vi är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 45001- Vi är diplomerade enligt ME för enskilda avlopp och certifierade av Isodrän för dränering.

Hör av dig med en förfrågan för mer information om hur vi kan hjälpa just dig!

För frågor och bokningar. Ring oss på: 0708-71 39 40

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor kring grävuppdrag.

Utförda arbeten

Följ oss på sociala medier för inspiration.

Följ oss gärna i våra kanaler på sociala medier. Här delar vi upplevelser från spännande och intressanta projekt som vi genomför. Du kan också kontakta oss smidigt på Facebook via Messenger om du har några frågor om ditt nästa grävprojekt.

Genom att följa oss i våra sociala kanaler, gilla, kommentera och dela våra inlägg så hjälper du dina vänner att hitta deras nästa entreprenadföretag. Du kan också tagga oss med @sjogestadentreprenad om du vill dela med dig av något.